Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Στην πιο κάτω αληθινή ιστορία : Από 3 ετών η Μαρία έβλεπε τον πατέρα της μεθυσμένο να κτυπά και να βρίζει την μητέρα της. Αυτή η σκηνή επαναλαμβανόταν για χρόνια στο σπίτι της Μαρίας. Από τα τέσσερα της χρόνια η Μαρία παρηγορούσε την Μάνα της . Μετά που την κτυπούσε η μητέρα της Μαρίας πήγαινε στο δωμάτιο της Μαρίας τρέμοντας και παραμιλώντας. Μερικές φορές ο πατέρας της ερχόταν στο δωμάτιο της και ακόμα και εκεί φώναζε και έβριζε την μάνα της ..
Η Μαρία στην παιδική ηλικία της χρειαζόταν να έχει κάποιον να εκφράσει τον πόνο και τον φόβο της για να μπορέσει να αποβάλει την λύπη της, αλλά δεν είχε κανένα .
Καθώς μεγάλωνε η Μαρία προσπαθούσε συνεχώς να βρίσκει άντρες η γυναίκες προβληματικές έτσι να μπορέσει να παίζει τον ρόλο που έμαθε στο σπίτι . Να τους φροντίζει και να την βασανίζουν !! Όταν την γνώρισα είχε περάσει και ακολούθως χωρίσει από δύο βασανιστικούς γάμους και πολλές άλλες άσχημες και βάναυσες σχέσεις. Και ποια ήταν η δουλεία της Μαρίας ? Ψυχολόγος θεραπεύτρια με ειδικότητα στης παρενοχλημένες γυναίκες !!
Η Μαρία παίζει , και επαναλαμβάνει το δράμα της παιδικής της ηλικίας. Προσέχει προβληματικές γυναίκες και μπλέκει σε σχέσεις με βάναυσους άντρες. Προσέχει ανθρώπους αλλά κανένας δεν προσέχει την ίδια . Η μπλοκαρισμένη συναισθηματική ενέργεια του παρελθόντος της εκφράζετε έτσι απλά με τον μοναδικό τρόπο τον οποίον εκπαιδεύτηκε , να επαναλαμβάνει σαν ηθοποιός αυτά που έχει μάθει ….
Πολλοί από εμάς θέλουμε ασυνείδητα να βασανιζόμαστε όπως την Μαρία, η με τσιγάρο, ποτό, κουμάρι , έγκλημα, βία , υπερφαγία , κακές σχέσεις ,κομματικά , κτλ
Γιατί ?
Έτσι έχουμε μάθει …..

Δεν υπάρχουν σχόλια: